آشپزی

طرز تهیه پاستا کاربونارا؛ غذای ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه پاستا کاربونارا؛ غذای ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

پاستا یکی از غذاهای خوش مزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافه ها و رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده می شود و طعم خوبی دارد.

19 مرداد 1404
معرفی هتل 3 ستاره سیلتر هوف در برلین

معرفی هتل 3 ستاره سیلتر هوف در برلین

هتل سیلتر هوف برلین | Hotel Sylter Hof Berlinاین هتل خانواده دوست، از طبقه آخر خود نمای بی نظیری از شهر برلین را به شما نمایش می دهد. هتل سیلتر هوف برلین Hotel Sylter Hof Berlin یک هتل 3 ستاره ارتقا یافته می باشد که در 600 متری خیابان معروف کورفورستندام و مرکز خرید کا د وه KaDeWe...

17 مرداد 1404
طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان شمالی خوشمزه و ساده

طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان شمالی خوشمزه و ساده

حاضر کردن یک شام ساده خوشمزه و سالم، نه سخت است و نه وقت گیر. شما می توانید در کمتر از یک ساعت خوراک های خوشمزه ای را روی پیشخوان آشپزخانه تان بگذارید و از خوردنشان لذت ببرید. خوراک گوجه و بادمجان یک غذای محبوب و ساده شمالی است که به سادگی می توانید آن را...

15 مرداد 1404
5 طرز تهیه برگه زردآلو (قیسی) آبدار و طلایی به روش بازاری

5 طرز تهیه برگه زردآلو (قیسی) آبدار و طلایی به روش بازاری

درست کردن برگه زردآلو یا قیسی به روش بازاری در خانه کار سختی نیست. این نه تنها به عنوان میان وعده ای مغذی شناخته می گردد، بلکه در تهیه غذاهایی مانند ، مثل و دسرهای سنتی نیز کاربرد فراوانی دارد. خشک کردن زردآلو به روش های مختلفی مانند قرار دادن در معرض آفتاب،...

28 تیر 1404
4 طرز تهیه شیره توت

4 طرز تهیه شیره توت

شیره توت یک چاشنی محبوب بین المللی است که هم یک خوراکی مقوی برای صبحانه است و هم می توان آن را جایگزین شکر کرد و در تهیه بعضی غذاها، دسرها و شیرینی ها به کار برد. این شیره سرشار از مواد مغذی مفید برای سلامت و بسیار انرژی بخش است؛ بعلاوه شیره توت دارای قند...

10 اردیبهشت 1404
در 5 دقیقه اسپری طبیعی محافظت از مو در برابر حرارت بسازید

در 5 دقیقه اسپری طبیعی محافظت از مو در برابر حرارت بسازید

فرقی نمی کند موهای شما بلند باشد یا کوتاه، دختر باشید یا پسر، موهای درخشان و خوش حالت مورد علاقه همه است و اغلب برای حالت دادن به آن ها از ابزارهای مختلف گرمایشی مثل اتوی مو یا سشوار استفاده می کنیم. اما باید بدانید که استفاده مداوم از این وسایل، به مو...

1 اردیبهشت 1404
آموزش رب گوجه سبز

آموزش رب گوجه سبز

رب گوجه سبز یا رب آلوچه یکی از چاشنی ها یا سس های بسیار مجذوب کننده و خوشمزه است که کاربرد زیادی در آشپزی دارد و در بسیاری مواقع، به جای ، از رب آلوچه استفاده می گردد. فصل بهار و با ورود گوجه سبز به بازار، فرصت خوبی برای تهیه رب گوجه سبز است اگر سوال شما...

29 فروردین 1404
16 نکته طلایی تهیه هات داگ مرغ به روش ساندویچی و بازاری

16 نکته طلایی تهیه هات داگ مرغ به روش ساندویچی و بازاری

هات داگ مرغ یکی از محبوب ترین انواع فست فود و یک گزینه سالم تر و خوشمزه تر نسبت به هات داگ های سنتی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه می شوند. هات داگ مرغ به ویژه مناسب افرادی است که قصد دارند مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند. در این میان، سوسیس مرغ خانگی یک جایگزین...

18 فروردین 1404
طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و لذیذ

گراتن بادمجان روش های پخت زیادی دارد، اما آنچه در ابتدای این مقاله می بینید، یک ترکیب سبک و خوشمزه گیاهی است. برای طرز تهیه گراتن بادمجان به این روش، ابتدا مقداری سس بشامل درست کنید. سپس قارچ های خرد شده را تفت دهید و بادمجان های حلقه ای را با کمی سیر به...

22 بهمن 1403
طرز تهیه آش زرشک با 4 روش مختلف

طرز تهیه آش زرشک با 4 روش مختلف

آش زرشک دستورالعمل های پخت مختلفی دارد که هرکدام از آن ها مربوط به منطقه خاصی از ایران است. اصلی ترین دستور پخت این غذا را می توانیم متعلق به خراسان شمالی بدانیم که مهد زرشک در ایران است. برای طرز تهیه آش زرشک با این روش، باید حبوبات را در قابلمه بپزید؛...

12 بهمن 1403
روش های اصولی تفت دادن زرشک با تمام فوت و فن ها

روش های اصولی تفت دادن زرشک با تمام فوت و فن ها

اگر می خواهید زرشک پلو با مرغ درست کنید، باید بدانید که بخشی از عطر و طعم این غذا، وابسته به زرشک هایی است که روی برنج خودنمایی می نمایند. برای تفت دادن زرشک ، می توانید آن را با مقداری کره، آب جوش و شکر مخلوط کنید یا اینکه زرشک ها را مدت کوتاهی با پیاز یا...

9 بهمن 1403
سوغات نیس؛ یادگاری های از جنوب شرق فرانسه

سوغات نیس؛ یادگاری های از جنوب شرق فرانسه

نیس، یک شهر ساحلی زیبا در جنوب شرقی فرانسه است. در این شهر توریستی، انتخاب های بسیاری برای خرید سوغات دارید ولی هیچ سوغاتی بهتر از محصولات بومی نیست.

4 دی 1403
برترین جاهای دیدنی اوساکا؛ شهر آشپزی ملل در ژاپن

برترین جاهای دیدنی اوساکا؛ شهر آشپزی ملل در ژاپن

برای یک تجربه فراموش نشدنی به اوساکا ژاپن بروید و از جاذبه های تماشای آن نظیر پارک موضوعی یونیورسال استودیوز، پارک گوزن ها و منطقه دوتونبوری تماشا کنید.

30 آذر 1403
11 علت که شما را برای سفر به استانبول مشتاق تر می نماید

11 علت که شما را برای سفر به استانبول مشتاق تر می نماید

استانبول دنیا شهری پر از جاذبه های بصری است و هر گردشگری با هر سلیقه ای را عاشق خود می نماید. اما چرا استانبول در صنعت گردشگری مشهور است؟ چه دلایلی باعث ترغیب گردشگران به سفر به این شهر فرنگ می گردد؟

25 آذر 1403
رستوران های آگرا، طعم غذا در سرزمین افسانه ها؛ هند

رستوران های آگرا، طعم غذا در سرزمین افسانه ها؛ هند

سفر به هند و آگرا بدون تجربه رستوران ها و به تبع آن غذاهای بی نظیر هندی چیزی کم دارد. تور هند و سفر به آگرا به بازدید از دیدنی های افسانه آن محدود نمی گردد، با خبرنگاران همراه باشید.

20 آبان 1403
آشنایی با ده شهر زیبای کشور مالزی

آشنایی با ده شهر زیبای کشور مالزی

در این مقاله، ده شهر زیبای کشور مالزی معرفی می شوند که با جاذبه های گردشگری بی نظیر خود، انتظار گردشگران را می کشند.

10 آبان 1403
9 روش برشته و شور کردن پسته خام و تازه در منزل با کیفیت بازاری

9 روش برشته و شور کردن پسته خام و تازه در منزل با کیفیت بازاری

بو دادن و برشته کردن پسته خام در منزل کار سختی نیست. بعضی افراد ترجیح می دهند خودشان طرز تهیه پسته خشک بو داده را یاد بگیرند و پسته شور و نمکی را با کیفیت بازاری در منزل درست نمایند. به جز شور کردن پسته، اضافه کردن طعم هایی مثل آبلیمو، فلفل، گلپر و زعفران...

9 آبان 1403
4 روش خشک کردن زرشک تازه بدون تیره شدن به روش بازاری

4 روش خشک کردن زرشک تازه بدون تیره شدن به روش بازاری

خشک کردن زرشک یکی از برترین روش هایی است که علاوه بر حفظ طعم، رنگ و خواص زرشک به افزایش ماندگاری آن یاری می نماید. با این روش، دیگر نیازی نیست نگران کپک زدن این میوه لطیف، کوچک و قرمز رنگ باشید. زرشک با طعم خاص و دلپذیرش در طبخ و تزیین از جمله، انواع پلوها...

2 آبان 1403
پاک کردن لکه پوست گردو با چند روش ساده

پاک کردن لکه پوست گردو با چند روش ساده

گردوی تازه آنقدر خوشمزه است که در زمان خوردن آن اصلا به لکه های سیاهی که از خود روی دست و لباس باقی می گذارد فکر نمی کنیم. اما وقتی گردو خوردن تمام می گردد تازه به این فکر می کنیم که حالا برای پاک کردن لکه پوست گردو از لباس و دست هایمان چه کار کنیم. این سوالی...

19 مهر 1403
طرز تهیه شیرینی اشکی بدون فر و همزن ، ساده ترین دستور پخت

طرز تهیه شیرینی اشکی بدون فر و همزن ، ساده ترین دستور پخت

شیرینی اشکی از ساده ترین دستورهای پخت در دنیای شیرینی پزی محسوب می گردد که بدون فر و هم زن می توان آن را درست کرد. این شیرینی خوشمزه یک شیرینی نوستالژیک میان ایرانی ها به شمار میرود و گاهی با نام شیرینی نعلی از آن یاد می نمایند. در مطالب قبلی به روش تهیه...

11 مهر 1403
تعداد: (62)