مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی

به گزارش چه خبر آنلاین، مواد میانی را به شکل گلوله های کوچک در بیاورید و گلوله را با دست فشار دهید تا یک دایره صاف گردد. سپس آن را روی خمیر بگذارید.

مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی

بعد از آماده شدن شیرینی ها با یاری طرز تهیه کلمپه که با شما در میان گذاشتیم، آنها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. کلمپه شما بعد از 15 دقیقه آماده خواهد بود.

لایه دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید، مثل قطاب دور آن را بپیچید و با قالب مخصوص کلمپه، روی آن را حالت دهید. سپس کمی پودر پسته را روی آن بپاشید. می توانید روی کلمپه ها را با برس زعفران آب شده بکشید تا خوش رنگ تر شوند.

ابتدا تخم مرغ ها را همراه با هل و وانیل خوب بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق یا دست به خوبی مواد را مخلوط کنید.

مغز گردو را ریز (نه له) کنید و مواد مورد احتیاج برای وسط کلمپه را مخلوط کنید.

خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز کنید و با یک لیوان، دایره های هم اندازه ای را از خمیر جدا کنید.

شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. سپس روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید.

منبع مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی

انتشار: 15 آبان 1400 بروزرسانی: 15 آبان 1400 گردآورنده: chekhabaronline.ir شناسه مطلب: 1058

به "مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کلمپه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید