طرز تهیه حلوا مجلسی و خوشمزه با شیره انگور
به گزارش چه خبر آنلاین، برای تهیه حلوا دستورهای مختلفی وجود دارد. بعضی ها آردش را حسابی سرخ می نمایند تا به رنگ قهوه ای تیره در بیاید، بعضی با خرما شیرینش می نمایند و بعضی دیگر با اضافه کردن مغزها به حلوایشان آن را به یک عصرانه مقوی تبدیل می نمایند. ما در این مطلب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش خوراک تر می نماید.
مواد لازم برای تهیه شیره انگور
- آرد سفید دو لیوان
- شیره انگور یک لیوان
- کره 100 گرم
- روغن نصف لیوان
طرز تهیه حلوا با شیره انگور
مرحله اول
ابتدا آرد ها را دوبار الک کنید. سپس یک تابه پهن را روی حرارت میانه اجاق بگذارید. آردها را در تابه بریزید و مرتب هم بزنید. بعد از 10 دقیقه و با آغاز تغییر رنگ دادن آرد، حرارت را کمتر کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله دوم
آردها را به حال خود رها نکنید؛ چون تنها در چند لحظه ثابت روی اجاق ماندن، احتمال سوختن آردها وجود دارد. مرتب هم بزنید و زیر رو کنید تا یکدست پخته شوند و به رنگ قهوه ای در بیایند.
مرحله سوم
بعد از قهوه ای شدن آردها (نه چندان تیره)، کره را در تابه بریزید و با پشت کفگیر چوبی روی کره بکشید تا با آردها ترکیب گردد. سپس روغن را اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی روغن، کره و آردها خوب با هم ترکیب شدند، شیره انگور را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. با پشت کفگیر روی حلوا بکشید و دوبار مخلوط کنید تا خوب مواد به خورد آرد بروند.
مرحله پنجم
وقتی حلوای یکدستی آماده شد، آن را در یک ظرف لبه کوتاه بریزید و صاف کنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. می توانید حلوا را پس از خنک شدن به شکل لوزی برش دهید یا اینکه رویش را با پودر نارگیل یاخلال پسته و بادام تزیین کنید. حلوا با شیره انگور که در این مطلب طرز تهیه اش را یاد گرفتید، کم چرب و کم شیرین است. در صورت تمایل، برای شیرین تر شدن می توانید رویش را با پودر قند ساییده شده تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله