طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو
به گزارش چه خبر آنلاین، ترافل خرما دسری خوشمزه است که وجود خرما و گردو در آن بر ارزش غذایی آن افزوده و طعم شکلاتی آن بی نظیر است. این دسر خوشمزه را می توان با انواع مغز یا پودر کاکائو تزیین کرد و در مراسم مختلف به عنوان دسری زیبا استفاده نمود. با طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو با ما همراه باشید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - ترافل نوعی شیرینی شکلاتی فرانسوی است و اگر به روش اصلی فراوری گردد، جزو شیرینی های گران قیمت و پرطرفدار در جهان محسوب می گردد. این شیرینی معمولا به صورت کروی، مخروطی و به طور کلی منحنی شکل تهیه می گردد و با آجیل و انواع مغزها، پودر کاکائو و انواع شکلات تزیین می گردد. ترافل برای اولین بار در فرانسه تهیه شد و شناخته شده ترین نوع آن ترافل آمریکا، سوئیس و اروپا است.
ترافل خرما، نوعی شیرینی سالم و مقوی تهیه شده از خرماست و علت نامگذاری آن به خاطر شکل گرد و کروی آن است. ترافل خرما را می توان با شکلات مذاب ترکیب کرد یا آن را با شکلات پوشاند که به آن طعم و مزه خاصی می دهد. در این مقاله شما را با طرز تهیه ترافل خرما با شکلات و گردو آشنا خواهیم ساخت. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترافل خرما
مواد لازم برای تهیه ترافل خرما | |
خرما | 200 گرم |
شکلات تخته ای با کیفیت | 30 گرم |
گردو | 30 گرم |
پودر پسته، نارگیل، خلال بادام، پودر کاکائو برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- خرما را در ظرفی ریخته، روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید 2-1 دقیقه در آب جوش بماند تا پوست آن به راحتی جدا گردد.
- خرما را از آب خارج نموده، پوست آن را جدا کنید و هسته آن را درآورید.
- شکلات تخته ای را با چاقو به قطعات کوچک تقسیم نموده و آن را به روش بن ماری ذوب کنید.
- گردو را در غذاساز ریخته و آن را خرد کنید.
- گردو را از غذاساز خارج نموده، خرما را در غذاساز ریخته و آن را له کنید.
- پودر گردو را به پوره خرما اضافه نموده و با هم کاملا مخلوط کنید.
- ترکیب خرما و گردو را به شکلات ذوب شده اضافه نموده و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- ترکیب شکلات، خرما و گردو را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت گردد و قابلیت شکل دهی پیدا کند.
- ترکیب حاصل را از یخچال خارج نموده، دست خود را کمی با روغن مایع چرب کنید و مواد را با دست به شکل گلوله های کوچک، گرد کنید.
- ترافل ها را بسته به سلیقه خود در پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کاکائو و ... بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
ترافل خرما با شکلات و گردو را می توان به روش دیگری نیز تهیه کرد:
- گردوی خرد شده و پوره خرما را به هم مخلوط نموده، با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
- مخلوط گردو و خرما را با دست به شکل گلوله های کوچکی به اندازه گردو درآورده و در شکلات ذوب شده بغلطانید.
- گلوله ها را از شکلات خارج نموده و در یک سینی استیل بچینید یا در کپسول قرار دهید.
- روی ترافل ها را به دلخواه با انواع آجیل، پودر پسته، پودر نارگیل، مروارید خوراکی و ... تزیین کنید و سینی را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و سفت گردد.
این ترافل ها را می توانید به مدت طولانی در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید و همراه با چای نوش جان کنید.
این شکلات خوشمزه از خواص خرما برخوردار است:
- خرما در کاهش چربی خون، موثر است و از آن می توان در تهیه شیرینی ها به جای شکر استفاده کرد.
- فسفر و ویتامین B موجود در خرما باعث سرزنده نگاه داشتن سلول های عصبی می گردد.
- این میوه برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است و منبع غنی آهن محسوب می گردد.
- در تقویت دستگاه ایمنی بچه ها مفید است و برای ورزشکاران می تواند عصرانه ای مقوی باشد.
علیرغم اینکه خرما به دلیل انرژی رسانی باید در رژیم غذایی هر فردی قرار گیرد، ولی:
- برای افراد دیابتی بیش از 2 عدد خرما در روز توصیه نمی گردد.
- مصرف زیاد خرما برای افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماری های قلبی و عروقی و تبخال مضر است.
- مصرف زیاد خرما باعث آسیب به کبد و طهال، افزایش فشار خون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می گردد.
- بنابرین در خوردن آن نباید افراط گردد، چرا که دارای قند زیادی است و افرادی که لوزالمعده حساس دارند یا بیماری دیابت در خانواده آن ها وجود دارد باید کمتر از آن استفاده نمایند.
برای پرهیز از مصرف شکر و استفاده از خرما و خواص آن در خوراکی های روزانه تان می توانید طرز تهیه نان خرمایی را نیز در سایت خبرنگاران مطالعه بفرمایید. برای آشنایی با خواص خرما به مقاله زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: مهمترین خواص خرما چیست؟منبع: setare.com