طرز تهیه کاپ کیک انار برای شب یلدا؛ خوشمزه و مجلسی
به گزارش چه خبر آنلاین، کاپ کیک ها این کیک های کوچیک با بافت نرم و دلپذیرشون همواره مجذوب نماینده و دوست داشتنی اند و از محبوبیت خاصی برخوردارند. این روزها حتی خیلی ها به جای کیک تولد از کاپ کیک استفاده می نمایند. کاپ کیک ها رو در طعم های مختلفی میشه تهیه کرد. در واقع تنوع بسیار بالایی درتهیه کاپ کیک هاست و شاید همین علت محبوبیت این کیک های کوچیکِ زیبا باشه! خوبی کاپ کیک ها اینه که نحوه سرو راحت و بی دردسری داره و برای مهمونی ها یه گزینه عالی به حساب میاد علاوه بر اون با تزئیناتی که میشه روش اعمال کرد، برای هر مراسمی مناسبند. امروز هم آموزش یه کاپ کیک خیلی زیبا و خوشمزه مخصوص شب یلدا رو براتون تدارک دیدیم. این کاپ کیک ها رو به راحتی میتونید جایگزین کیک کنید و برای شب یلدا آماده کنید و با تزئینات زیبا یه میز یلدایی مجذوب نماینده و زیبا داشته باشید. علاوه بر اون چون مواد خوراکی شب یلدا معمولا زیاده این کاپ کیکهای کوچک و زیبا میتونه یه گزینه خیلی عالی و جایگزین برای کیک های بزرگ باشه تا هر نفر به راحتی یک یا دوتا ازاین کاپ کیک های قشنگ رو انتخاب و نوش جان کنه! بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه این کاپ کیک های مجذوب نماینده در خبرنگاران بلاگ.
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 پیمانه سر پر |
شکر | 3/4 پیمانه |
آب انار | 3/4 پیمانه |
کره | 100 گرم |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1/4 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چای خوری |
خامه قنادی برای تزئین کاپ کیک ها | حدودا 300 گرم |
ابتدا اگر می خواهید از خامه قنادی برای تزیین کاپ کیک ها بهره ببرید، خامه قنادی رو اگر در فریزر دارید، از فریزر خارج کنید و اجازه بدید یخ خامه ذوب بشه. فر رو بادمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و گرم کنید. آب انار رو بگیرید، از صافی رد کنید تا هسته ها و تفاله های آن جدا گردد.
سپس آغاز کنید به تهیه کاپ کیک ها.
1- برای آغاز کار، کره را داخل کاسه بزرگی بریزید. شکر را به کره اضافه کنید.
2- با همزن آغاز کنید به همزدن شکر و کره تا کاملا با هم مخلوط بشن. سپس دو عدد تخم مرغ را به شکر و کره اضافه کنید.
3- مجدد هم بزنید تا مایع یکدست و کرم رنگی بدست بیاد. بعد از این مرحله دارچین رو اضافه کنید.
4- و سپس گلاب رو به سایر مواد بیفزایید. کمی هم بزنید. آرد رو داخل الک بریزید. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید.5- جوش شیرین رو هم به آرد اضافه کنید. سپس به خوبی با هم مخلوط و آرد رو الک کنید تا کاملا آرد سبک و یکدست بشه.
6- آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین رو به مخلوط بالا اضافه کنید. این کار رو در چند مرحله و کم کم انجام بدید. آرد رو به یکباره اضافه نکنید. با قاشق به مواد اضافه کنید. تا زمانی که غلظت مواد به شکل زیر باشه.7- بعد ازاین مرحله نوبت به قسمت هیجان انگیز این کاپ کیک و اضافه کردن آب انار میرسد. آب انار را به مخلوط مایه کیک اضافه کنید. ویسک کنید یا با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. بعد شکلات چیپسی رو اضافه کنید.8- و در نهایت دانه های انار رو داخل مواد بریزید. بهتره دانه های انار رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید و بعد داخل مخلوط کیک بریزید. غلظت نهایی مواد در تصویر تعیین است.9- بعد از آماده شدن مواد کیک، داخل قالب کاپ کیک کپسول مخصوص کاپ کیک قرار بدید. سپس با قاشق یا اسکوپ بستنی، مقدار مساوی از مواد کیک رو داخل هر کپسول کاپ کیک بریزید. 10- طوری که دو سوم قالب رو پر کنه. سپس قالب رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قراربدید. مدت زمان پخت این کاپ کیک ها بین 20 تا 25 دقیقه است. دما در فرهای مختلف، فرق دارد پس حتما به این نکته دقت کنید و زمانی که کاپ کیک ها به خوبی پف کرد بعد از بیست دقیقه چک کنید و از پخت کامل کاپ کیک ها اطمینان حاصل کنید به این صورت که یک خلال دندان رو داخل کاپ کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون اومد و چیزی به خلال نچسبید یعنی کیک ها کاملا پخته است. بعد از پخت کاپ کیک ها رو از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشن.
خامه قنادی حالا کاملا آماده فرم دادن است.
خامه باید غلظتی شبیه به ماست داشته باشد و تکه های یخ داخلش نباشه.11- با همزن برقی آغاز کنید به همزدن خامه. ابتدا با سرعت کم هم بزنید و سپس سرعت همزن را زیاد کنید تا زمانی که خامه به طور کامل فرم بگیرد. حالا باید خامه را داخل قیف با ماسوره مناسب بریزید. از ماسوره طرح رزت یا هر نوعی که مورد پسندتون هست بهره ببرید. ماسوره رو داخل قیف قرار بدید. اگر میخواین خامه رنگی داشته باشید (که در اینجا از دو رنگ قرمز و سبز استفاده شده). یک یا دو قطره رنگ خوراکی مایع یا ژله ای رو روی کاردک یا خلال دندان بزنید.12- و بعد رنگ رو به داخل قیف از قسمتی که ماسوره را گذاشتید به صورت خطی بکشید. در اینجا از دو رنگ قرمز و سبز استفاده شده. رنگ دیگر رو هم با کاردک یا خلال داخل قیف بزنید. بعد خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید. 13- در تصویر زیر رنگ خوراکی رو مشاهده میکنید که وقتی خامه رو داخل قیف میریزید رنگ خوراکی داخل قیف به صورت خطی قرار میگیره و در خاتمه خامه را روی کاپ کیک به هر شکلی مایلید، پایپ کنید. روی خامه چند دانه انار بذارید تا زیباتر و چشم نوازتر بشه.
کاپ کیک های انارِ زیبا و خوش عطر و طعم شما آماده ست! حالا وقتشه از طعم بی نظیر این کاپ کیکها کنار یه فنجون چای یا قهوه لذت ببرید.
نکات کاپ کبک انار:
- در تهیه این کاپ میتونید دانه های اناری که در دستور پخت، داخل کاپ کیک استفاده میشه رو حذف کنید.
- با این مقدار مواد حدودا 18 عدد کاپ کیک با سایز میانه خواهید داشت.
- جوش شیرین باعث تیره شدن کیک میشه میتونید اون رو حذف کنید.
- حتما آرد رو به همراه بکینگ پودر حتما الک کنید.
- برای تزیین روی کاپ کیک ها از هرنوع کرم از قبیل: کرم کره ای یا باترکریم، کرم چیز، حتی گاناش یا شکلات و نوتلا میتونید بهره ببرید.
- مقدار خامه ذکر شده در دستور تقریبی است و بستگی به مدل پایپ کردن روی کاپ کیک دارد. میتونید کمتر یا بیشتر بهره ببرید.
- اگر مایل باشید میتونید خامه قنادی رو یک دست قرمز یا سبز رنگ کنید و روی کاپ کیک رو باهاش تزیین کنید. برای اینکار باید رنگ رو با خامه مخلوط کنید و هم بزنید تا خامه یکدست رنگی بشه. در هرصورت از هررنگی میتونید استقاده کنید یا اصلا رنگ به خامه نزنید. از دانه های انار برای تزیین غافل نشید.
- مواد کاپ کیک رو میتونید داخل قالب کیک هم تهیه کنید. قالب 18 تا 20 سانت برای کیک مناسب است.
امیدواریم این کاپ کیک های زیبا و چشم نواز و خوش طعم رو برای یلدایی خاطره انگیز در کنار عزیزانتون تهیه کنید و لحظات شادی رو سپری کنید.
منبع: اُکالا