نکاتی درباره شیرینی نخودی

به گزارش چه خبر آنلاین، در مراسم های عید دیدنی رسم است که میزبان با شیرینی و میوه از مهمانان خود پذیرایی کند که یکی از این شیرینی های پرطرفدار نخودچی است .

نکاتی درباره شیرینی نخودی

به گزارش، نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست. برای پخت آن به پیشنهاد های ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:

1-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد. خمیرباید لطیف باشد.

2-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی این که روغن آن یا پودر شکر زیاد است، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.

3- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی ها را اول پخت می نمایند و سپس اگر مسئله ای نبود همه را می پزند.

4-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می گردد.

5-همه آرد ها به خصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می نماید و در گرما، تخم آفاتی که محتمل است در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می نماید و تبدیل به حشره می گردد.

* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.

* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.

*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می گردد.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 25 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: chekhabaronline.ir شناسه مطلب: 20

به "نکاتی درباره شیرینی نخودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی درباره شیرینی نخودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید