طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی
به گزارش چه خبر آنلاین، این غذای خوشمزه تمام طعم های پیتزا را دارد، اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می گردد.
ترکیب بادمجان، پنیر و گوجه یک ترکیب مدیترانه ای و فوق العاده است؛ حال اگر به شکل پیتزا درست گردد که دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.
لقمه های کوچک پیتزای بادمجان یک دستور غذای محبوب جولیا پاول است. این آشپز خود آموخته و مشهور دیروز در سن 49 سالگی درگذشت و سرتیتر اخبار نهاده شد.
این غذای خوشمزه تمام طعم های پیتزا را دارد، اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می گردد.
اگر عاشق بادمجان و پیتزا هستید، این دستور بسیار مجذوب کننده را از مجموعه بچگانه های جولیا امتحان کنید:
1- بادمجان های گرد شده را تلخی گیری کنید و بپزید.
بادمجان به ضخامت یک و نیم ساعت برش داده گردد و تا زمانی که نرم گردد، اما هنوز ساختار خود را حفظ کند، پخته گردد.
2- در همان زمان، یک سس بسیار ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید: گوجه فرنگی ریز خرد شده، سیر، روغن زیتون و سبزی های معطر خشک مثل ریحان و تلخان را روی اجاق گاز بجوشانید.
3- پس از اتمام پخت بادمجان و سس، روی بادمجان ها را با سس و پنیر های خوش طعم بپوشانید.
4- یک حرارت کوتاه توی ماکروفر یا فر کافی است تا پنیر آب و طلایی و البته وسوسه انگیز گردد.
5- می توانید کمی زیتون یا قارچ هم به پیتزای خود اضافه کنید تا بیشتر شبیه پیتزا گردد و نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید