افزایش خطر مرگِ بیماران کرونایی مبتلا به سرطان خون

به گزارش چه خبر آنلاین، چیزی که در این تحقیق معین نیست این است که معلوم نیست چند نفر از افرادی که سرطان خون دارند و به این ویروس مبتلا شده اند به بیمارستان مراجعه نکرده و یا فقط علائم خفیف بیماری را نشان داده اند

افزایش خطر مرگِ بیماران کرونایی مبتلا به سرطان خون

در ماه آوریل تحقیقی در نشریه لانست نشان داد این ویروس بر سلول های موجود در رگ های خونی اثر می گذارد

به یافته تحقیقی جدید، بیماران مبتلا به سرطان خون در مقایسه با سایر بیماران مبتلا به ویروس کرونا در معرض خطر مرگ بالاتری هستند. محققان می گویند این کشف آن ها به دکتر ها و بیماران کمک خواهد کرد تا خطر کووید-19 را درمیان بیماران مبتلا به انواع مختلف سرطان در بیمارستان بهتر تشخیص دهند.

این تحقیق که در نشریه علمی لانست انکولوژی (Lancet Oncology) منتشر شده است، مرگ 319 بیمار را که بخشی از پروژه نظارت بر ویروس کرونا در بین بیماران سرطانی در بریتانیا بودند، در فاصله ماه های مارس و مه سال جاری میلادی بررسی کرد.

آن ها دریافتند 295 بیمار متوفی در اثر کووید-19 جان باخته اند و بیمارانی که به سرطان های خونی نظیر لوکمیا، لیمفوما و میلوما مبتلا بودند به نحوی قابل توجه در معرض خطر بالاتری قرار داشتند به ویژه اگر اخیرا شیمی درمانی کرده بودند.

در میان 224 نفری که از سرطان خون رنج برده و با ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شدند، تنها کمی بیش از 36 درصد جان باختند. تاثیر کووید-19 بر خون یکی از ویژگی های قابل توجه این بیماری در بیمارستان ها در میان بیماران وخیم است که دچار انسداد خون در ریه ها، قلب و مغز می شود که مضر است و گهگاه مرگبار خواهد بود.

در آغاز این ویروس به عنوان عامل یک بیماری تنفسی شناخته شد که عمدتا به ریه های فرد آسیب می رساند، اما دکتران اثری که خون چسبناک لقب گرفته را نیز گزارش کرده اند. در ماه آوریل تحقیقی در نشریه لانست نشان داد این ویروس بر سلول های موجود در رگ های خونی اثر می گذارد.

وقتی محققان حساب سن، جنسیت و دیگر ویژگی های فردی بیماران را کنار گذاشتند، افراد مبتلا به لوکمیا در مقایسه با فردی معمولی که به سرطان مبتلا است، دو برابر بیشتر احتمال دارد که در اثر ابتلا به کووید-19 جان بازند. برای بیماران مبتلا به لیمفوما 72 درصد و افراد مبتلا به میلوما 65 درصد بیشتر احتمال دارد که در اثر ابتلا جان خود را از دست بدهند.

چیزی که در این تحقیق مشخص نیست این است که معلوم نیست چند نفر از افرادی که سرطان خون دارند و به این ویروس مبتلا شده اند به بیمارستان مراجعه نکرده و یا فقط علائم خفیف بیماری را نشان داده اند که با در نظر دریافت آن افراد نرخ مرگ در میان این گروه کاهش خواهد یافت.

حدود 200 هزار بیمار مبتلا به سرطان خون در گروه به شدت آسیب پذیر مشخص شده توسط دولت قرار داشتند که پیشتر در سال جاری میلادی به آن ها توصیه شد در طول این بحران از خود در برابر ویروس محافظت کنند.

جما پیترز، مدیرعامل سازمان سرطان خون بریتانیا گفت: این یافته ها تایید می کند که ویروس کرونا به ویژه برای افراد مبتلا به سرطان خون خطرناک است و این مساله برای 200 هزار نفری که در بریتانیا به خاطر آن در خانه های خود پناه گرفته اند خیلی نگران کننده است.

او افزود: خاتمه دادن به طرح پناه دریافت در خانه، در عمل باعث شده بسکمک از افراد مبتلا به سرطان خون مجبور شوند سر کار خود برگردند. در حالی که به گونه ای روزافزون معلوم می شود آن ها در معرض خطر بالاتر مرگ در اثر ابتلا به این ویروس قرار دارند.

او ادامه داد: ما همینک نیز تماس هایی از افرادی دریافت می کنیم که در کار هایی مانند فروشگاه مواد غذایی یا مدارس کار می کنند که نمی شود خیلی آن ها را در برابر کووید ایمن کرد. مگر آن که دولت از این افراد حمایت مالی کند، افراد بیشتری در این شرایط غیرممکن قرار خواهند گرفت که مجبور خواهند شد بین تامین منابع مالی و حفاظت از سلامت خود یکی را انتخاب کنند.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 20 مهر 1399 بروزرسانی: 20 مهر 1399 گردآورنده: chekhabaronline.ir شناسه مطلب: 390

به "افزایش خطر مرگِ بیماران کرونایی مبتلا به سرطان خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطر مرگِ بیماران کرونایی مبتلا به سرطان خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید