هشدار صلیب سرخ جهانی نسبت به بروز فاجعه انسانی در جنوب آسیا
به گزارش چه خبر آنلاین، سازمان صلیب سرخ جهانی با هشدار نسبت به وقوع فاجعه انسانی در جنوب آسیا خواستار اقدامات فوری برای جلوگیری از افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این منطقه شد.

در حالیکه آمار کلی مبتلایان ویروس کرونا از مرز 20 میلیون نفر در هند عبور کرده است، سازمان جهانی صلیب سرخ بر تسریع کمکهای بین المللی برای جلوگیری از بروز فاجعه انسانی در جنوب آسیا تاکید کرده است.
به گزارش این سازمان ،ظرفیت بسکمک از بیمارستان های نپال برای بیماران کرونا تکمیل شده است. شهرهای جنوبی نزدیک مرز هند نیز دیگر قادر به رسیدگی به تعداد رو به افزایش بیماران نیستند . شمار مبتلایان به ویروس کرونا در نپال 57 برابر در مقایسه با ماه گذشته گزارش شده است.
کشورهای جنوب آسیا مانند نپال، بنگلادش و پاکستان بالاترین رکورد مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا را ثبت کردند. ظرفیت بیمارستان ها و مراکز درمانی در بسکمک مناطقِ بنگلادش و پاکستان کامل شده است.
به گفته مقام های رسمی دولت نپال، 44 درصد تست های شناسایی کرونا تا آخر هفته گذشته مثبت بوده است که نشان می دهد هزاران نفر ناقل بدون علامت هستند.
نترا پراساد تیمسینا رئیس صلیب سرخ نپال خاطرنشان کرد: در صورتی که نتوانیم موج ابتلا به کرونا را کنترل کنیم ،آینده ای مانند هند در انتظار نپال است. تیم های داوطلب صلیب سرخ نپال در حال کمک رسانی به مبتلایان کرونا هستند.
واکسیناسیون کرونا برای افراد پر خطر در بسکمک از کشورهای جنوب آسیا شروع شده است ولی در نپال تنها یک درصد از جمعیت دو دوز واکسن دریافت کرده اند.
الکساندر متیو رئیس انجمن های فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر در آسیا و اقیانوسیه خاطرنشان کرد: اکنون زمان اقدام است. امیدواریم بتوانیم جلوی این فاجعه انسانی را بگیریم. این ویروس مرزها را در می نوردد و انواع جهش یافته اش در سراسر آسیا پخش می شود. باید جلوی فاجعه در هند و دیگر کشورهای جنوب آسیا گرفته شود. طی هفته گذشته جهان به هند چشم دوخته است. نپال نیز به کمک فوری برای نجات جان مردم نیاز دارد.
هند با ثبت 3 هزار و 780 مورد مرگ در بیست و چهار ساعت گذشته به بالاترین رکورد خود از ابتدای همه گیری ویروس کرونا رسیده است. این در حالی ست که شمار مبتلایان جدید به این ویروس 382 هزار و 315 نفر گزارش شده است.
به این ترتیب بیش از 20 میلیون نفر در کشور یک میلیارد و 400 میلیون نفری هند به این ویروس همه گیر مبتلا شده اند. در سه ماه گذشته آمار ابتلا به این ویروس در هند سه برابر شده است درحالی که قربانیان آن نیز به 220 هزار نفر رسیده است.
صندوق بچه ها ملل متحد یونیسف در گزارش روز سه شنبه خاطرنشان کرد: موج تازه همه گیری ویروس کرونا در جنوب آسیا تاثیر نامطلوبی بر بچه ها خواهد گذاشت و این مساله باید در جهان کنترل شود. دولت ها باید از قدرت شان برای متوقف کردن این فاجعه انسانی استفاده کنند و نهادهای بین المللی نیز باید بدون فوت وفت دست به کار شوند. موج جدید افزایش کرونا در جنوب آسیا جهان را تهدید می کند.
از ابتدای همه گیری ویروس کرونا در جنوب آسیا 228 هزار کودک و 11 هزار مادر جان خود را از دست داده اند.
یونیسف همچنان از فرایند کند واکسیناسیون در جنوب آسیا انتقاد می کند. به گفته این سازمان در بیشتر کشورهای این منطقه به جز مالدیو و بوتان از هر 10 نفر یک نفر واکسینه شده است. ، ایرنا
منبع: ایران آنلاین