شناسایی نقاط حادثه خیر در حاشیه رودخانه کارون در راستا غرب خرمشهر
به گزارش چه خبر آنلاین، مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: 12 نقطه حادثه خیر در حاشیه رودخانه کارون در راستا غرب خرمشهر شناسایی شد که احتیاج به آنالیز دستگاه متولی و اصلاح دارد.

به گزارش از ،ناجی شهیب زاده مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر روز چهارشنبه گفت: سه نقطه حادثه خیز احتیاج فوری به ساماندهی دهانه زهکش ها و ترمیم سیل بندها دارند که برای ترمیم آن احتیاج به 29 میلیارد ریال اعتبار است.
او به انجام 30کیلومتر لایروبی نهرهای کشاورزی راستا رودخانه غرب کارون اشاره نمود و اضافه کرد: برای باز و بسته کردن دریچه انهار کشاورزی منشعب از کارون و ترمیم بعضی از نقاط حادثه خیر 47 نهر در نقاط مختلف شهرستان عمدتا غرب کارون تا شنه، محرزی و شلمچه لایروبی شدند.
شهیب زاده با اشاره به لوله گذاری هفت کیلومتر از انهار در راستا غرب کارون گفت: لوله هایی در سایزهای 14 و 16 اینچی برای ترمیم سیل بندها و کنترل محل ورود و خروج زهکش ها در راستا غرب کارون در اختیار کشاورزان قرار داده شد.
او گفت: به منظور ساماندهی دهانه زهکش ها و ترمیم سیل بند نقاط حادثه خیز در راستا غرب کارون به 50 کیلومتر لوله گذاری احتیاج است.
شهیب زاده در ادامه گفت: برآوردی در نقاط حادثه خیر عمدتا در غرب کارون در اختیار مدیریت آب و خاک جهادکشاورزی استان خوزستان قرار دادیم که در صورت تامین اعتبار نقاط حادثه خیر در این راستا ترمیم خواهند شد.
د
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان