خوراکی هایی که خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند

به گزارش چه خبر آنلاین، غذا های حاوی چربی های اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می دهند.

خوراکی هایی که خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند

به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلی اکسپرس، متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذا هایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر می نماید. این توصیه ها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.

در این مقاله آمده است: افرادی که غذا های حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف می نمایند، در معرض خطر زوال عقل هستند.

محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و بعلاوه شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.

در این مقاله نویسنده اشاره می نماید که چربی های ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذا های سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچه ها وجود دارد.

در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمی توانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما می توانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.

در عین حال، به گفته نویسندگان، میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان ها و غذا های حاوی چربی های تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماری ها محافظت نمایند.

منبع: فرارو
انتشار: 12 آذر 1400 بروزرسانی: 12 آذر 1400 گردآورنده: chekhabaronline.ir شناسه مطلب: 1085

به "خوراکی هایی که خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید