یک پرس شیشلیک نیم میلیون تومان شد!، هر پرس کوبیده هم 200 هزار تومان
به گزارش چه خبر آنلاین، خبرنگاران: قیمت هر سیخ کباب و جوجه کباب نسبت به سال گذشته تا 30 درصد افزایش یافت.
همشهری آنلاین نوشت: در پی گرانی گوشت قرمز و گوشت مرغ، خوردن یک پرس چلو کباب یا چلو جوجه کباب گران تمام می گردد. این در حالی است که از شروع سال 1402، قیمت این غذاهای لذیذ نسبت به سال گذشته حدود 25 تا 30 درصد گران تر شده است.
علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در خصوص قیمت غذاهای کبابی گفت: قیمت کباب با توجه به وزن آن فرق دارد و با توجه به وزن، هر پرس جوجه کباب با برنج 150 تا 180 هزار تومان و هر پرس کوبیده هم از 140 تا 200 هزار تومان است.
این صحبت ها در حالی است که در کبابی های معروف تهران هر پرس جوجه کباب بین 270 هزار تا 300 هزار تومان قیمت دارد. در این رستوران ها که بیشتر غذاهای کبابی سرو می گردد هر سیخ کباب لقمه گوسفندی 200 هزار تومان و چلو کره هم 100 هزار تومان است. بنابراین، اگر کباب را همراه با برنج بخواهید سفارش دهید هر پرس چلوکباب ممتاز (مشتمل بر 320 گرم مغز راسته گوسفندی) تا 500 هزار تومان خرج دارد. در این رستوران ها، هر پرس کباب بره یا شیشلیک نزدیک به 600 هزار تومان است.
قیمت در رستوران های مرکز تهران کمی مناسب تر است. اگر بخواهید در رستوران های خوب مرکز تهران یک پرس جوجه کباب بدون استخوان همراه با برنج بخورید حدود 200 هزار تومان باید پرداخت کنید. چلوکباب کوبیده هم را با همین پول می توانید سفارش بدهید و نوش جان کنید.
رستوران های روباز مشهد
رستوران نزدیک حرم مشهد
فهرست وسایل سفر به مشهد با اتوبوس
هر پرس شیشلیک با برنج هم در این رستوران ها بین 450 تا 550 هزار تومان است.
منبع: توریسم آنلاین