گیتار آکوستیک جان لنون با قیمت 2.4 میلیون دلار به فروش رفت
به گزارش چه خبر آنلاین، گیتار آکوستیکی که جان لنون از آن برای ضبط آهنگ هایی مثل I Want to Hold Your Hand و دیگر آهنگ های گروه بیتلز (َThe Beatles) استفاده نموده بود، دو روز پیش در مزایده ای به قیمت 2.4 میلیون دلار فروخته شد.

این گیتار که یک گیبسون 1962 J-160E است، در سپتامبر سال 1962 و به وسیله لنون و جرج هریسون خریداری شده بود. از این گیتار به عنوان مهم ترین گیتار تاریخ گروه بیتلز یاد می گردد.
گیتار لنون، یک سال پس از این که او آن را خریده بود و در دسامبر سال 1963 از کنسرل گروه بیتلز در لندن دزدیده شده بود. لنون هم در سال 1964 یک مدل 1964 از همین گیبسون آکوستیک را جایگزین گیتار دزیده شده اش کرد. این گیتار که برای بیش از 50 سال خبری از آن نبود، سال گذشته در نیویورک پیدا شد. صاحب گیتار لنون عکسی از جفت جرج هریسون را در نشریه ای دیده بود و تصمیم گرفته بود تا گیتار را برای محاسبه ارزش، پیش متخصصان ببرد.
در 15 ماهی که لنون از این گیتار استفاده می کرد، آهنگ هایی مثل She Loves You یا All My Loving را روی آن ضبط نموده بود. درست یک روز پس از اینکه لنون و هریسون این دو گیتار را به قیمت 161 پوند در لیورپول خریداری می نمایند، در استودیوی لندن شان دو آهنگ P.S. I Love You و Love Me Do را ضبط نموده بودند.
اگر می خواهید گیتار را دست لنون ببینید، می توانید نگاهی به ویدیوی I Want to Hold Your Hand بیندازید.
تخمین زده شده بود گیتار لنون در مزایده بین 600 تا 800 هزار دلار فروخته گردد و فروش آن به قیمت 2.4 میلیون دلار، کاملا غیرمنتظره بود. خریدار این گیتار تصمیم گرفته است تا ناشناس باقی بماند. یک روز پیش از فروش این گیتار هم ست درام رینگو استار، درامر گروه بیتلز، در مزایده ای با قیمت 2 میلیون و 50 هزار دلار فروخته شد.
منبع: CNN
منبع: دیجیکالا مگ