چطور با کشتی به دبی بریم؟
به گزارش چه خبر آنلاین، معمولاً افراد برای سفر به دبی، راه هوایی را انتخاب می نمایند؛ غافل از اینکه راه دریایی، می تواند برایشان تجربه ای منحصربه فرد و مالی باشد. ازآنجایی که ایران و امارات مرز دریایی مشترک دارند، سفر دریایی انتخاب مناسبی برای رفتن به کشور امارات است .
سفر با کشتی به دبی از نظر مالی ارزان بوده و هزینه های رفت وبرگشت کمتری را به نسبت هواپیما، برای افراد رقم می زند. بعلاوه در هنگام سفر با کشتی به دبی، می توانید از لذت سفر دریایی بهره مند شوید و منظره ها خارق العاده ای را ببینید. اگر نمی دانید که چگونه باید با کشتی به دبی سفر کنید، نگران نباشید! در این مقاله از خبرنگاران ما به تمام سؤالات شما پاسخ می دهیم. با ما همراه باشید!
سفر با کشتی به دبی
اگر انتخاب نموده اید که برای رفتن به دبی از کشتی بهره ببرید، باید چند مورد را به خاطر داشته باشید. نخست آنکه، حتماً پیش از سفر، بلیط کشتی را بخرید، تا در بندرها به مشکل بر نخورید. دیگر آنکه پیش از سفر به تهیه ویزا اقدام نموده، چرا که سفر به امارات احتیاج به ویزا دارد. بعلاوه توجه داشته باشید که با قوانین سفر دریایی آشنا بوده و آنها را رعایت کنید. از بنادری که می توانید با آنها به دبی سفر کنید، می توان به بنادر زیر اشاره نمود:
1.سفر از بندر لنگه
این بندر، یکی از مهم ترین راه های ارتباطی ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس به شمار می رود و روزانه کشتی های زیادی از اینجا راهی کشورهای حاشیه خلیج فارس می شوند. بندر لنگه در استان هرمزگان واقع شده است و از سه بندری است که کشتی مسافرتی به دبی می برند. زمان این سفر، بسته به شرایط مختلفی دارد. از این شرایط می توان به شرایط آب وهوایی و بعلاوه تندرو یا کندرو بودن کشتی اشاره نمود.
در خصوص زمان این سفر، به طور تقریبی می توان گفت که از بندر لنگه تا دبی، چیزی حدود 5 تا 8 ساعت طول می کشد. کشتی های این مسیر ساعت 9 صبح، در روزهای یکشنبه و چهارشنبه حرکت می نمایند و با آنها می توانید به دبی سفر کنید.
2.سفر از بندرعباس
مهم ترین مسئله ای که درباره این بندر باید بدانید، این است که بندرعباس به دبی کشتی مستقیم ندارد و برای سفر دریایی از بندرعباس به دبی باید نخست به شهر شارجه بروید. شهر شارجه 40 کیلومتر از دبی فاصله دارد، بنابراین پس از آنکه با کشتی خود را به بندر شارجه رساندید، می توانید با استفاده از اتوبوس یا تاکسی به دبی بروید. طول زمان این سفر از بندرعباس تا شارجه چیزی بین 7 تا 8 ساعت است. بعلاوه از شارجه تا دبی، با تاکسی، 30 دقیقه راه است. کشتی های مسیر بندرعباس-شارجه، ساعت 9 صبح روزهای دوشنبه و پنجشنبه حرکت می نمایند.
3.سفر از کیش
مسیر آبی کیش به دبی، به تازگی افتتاح شده و زمان مسافرت از کیش به دبی، به نسبت دیگر مسیرها کمتر است. برای سفر به دبی از کیش، چیزی حدود 4 ساعت در راه هستید.
مزایای سفر با کشتی به دبی
سفر به دبی با کشتی، مزایای خاصی را دارا است. این مزایا باعث می شوند تا افراد بسیاری، سفر به دبی را با کشتی ترجیح بدهند . از این مزایا می توان به موارد زیر اشاره نمود:
امکان حمل بار بیشتر
یکی از مشکلاتی که مسافران همواره با آن روبرو هستند، محدودیت حمل بار در هواپیما است. اندازه مجاز حمل بار با هواپیما تنها 20 کیلوگرم بوده و مسافران باید به ازای هر کیلو بار اضافه، مبلغ مشخصی را پرداخت نمایند. این محدودیت در کشتی کمتر بوده و مسافران می توانند 30 کیلوگرم بیشتر از هواپیما، با کشتی بار جابه جا نمایند. به این معنا که مسافرانی که کشتی را برای سفر به دبی انتخاب می نمایند، می توانند تا 50 کیلوگرم بار با خود ببرند. البته حتی اگر وزن بار بیشتر از این هم باشد، هزینه بار اضافه در کشتی به نسبت هواپیما کمتر در می آید.
تجربه ای متفاوت
یکی از اصلی ترین دلایلی که بسیاری از گردشگران سفر دریایی را ترجیح می دهند، تماشا منظره ها زیبا و به یادماندنی است. بعلاوه در سفر دریایی، می توان موجودات دریایی شگفت انگیز خلیج فارس را دید و تجربه منحصربه فردی را کسب کرد. درست است که مسیر سفر دریایی به دبی به نسبت مسیر سفر هوایی به دبی بیشتر است، اما تماشا این منظره ها و موجودات می تواند این موضوع را قابل تحمل کند. بعلاوه آرامش و سکوت دریا، از دیگر دلایلی است که افراد بسیاری را به سفر با کشتی به دبی ترغیب می نماید.
کاهش هزینه ها
هزینه سفرهای دریایی، به نسبت سفر هوایی کمتر است. اگر بودجه محدودی دارید و یا ترجیح می دهید، بودجه خود را در شهر دبی خرج کنید، سفر دریایی برایتان برترین گزینه است.
آسیب کمتر به محیط زیست
در حالت کل، می توان گفت که سفرهای دریایی به نسبت سفرهای هوایی، آسیب کمتری را به محیط زیست وارد می نمایند. در سفرهای دریایی، به ازای هر مسافر، کربن کمتری در مقایسه با سفرهای هوایی آزاد می گردد و این علت آن است که سفر دریایی آسیب کمتری به محیط زیست می زند.
معایب سفر با کشتی به دبی
هر راه سفری، علاوه بر آنکه مزایایی دارد، معایبی را نیز با خود به همراه می آورد. سفر دریایی نیز از این قائله مستثنا نیست. از معایب سفر دریایی، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
تاخیر در حرکت کشتی
به نسبت سفر هوایی و شرایط جوی که بر سفر هوایی و حرکت هواپیماها تأثیر می گذارد، کشتی ها بیشتر در معرض تحت تأثیر قرارگرفتن، از شرایط جوی هستند . به همین علت، امکان دارد که به علت شرایط جوی، حرکت کشتی ها با تأخیر باشد.
زمان طولانی سفر
سفر با کشتی بسیار طولانی تر از سفر با هواپیما است؛ بنابراین اگر زمان محدودی دارید یا دوست ندارید که مدت زیادی در راه باشید، سفر دریایی انتخاب مناسبی برای شما نیست. بعلاوه توجه داشته باشید که سفر با کشتی به دبی، سفری دو مقصده است. یعنی شما نخست باید خود را به بندر برسانید و سپس از آنجا به دبی بروید. این درحالی است که سفر با هواپیما از تهران تا دبی تقریباً دو ساعت زمان می برد.
احتمال دریازدگی
دریازدگی، از بدترین اتفاقاتی است که در زمان سفر با کشتی می تواند، برای مسافران بیفتد. اگر سابقه دریازدگی دارید یا مستعد دریازدگی هستید، بهتر است که از سفر دریایی اجتناب کنید.
امکانات پزشکی محدود
دسترسی به امکانات پزشکی در کشتی، بسیار محدودتر از هواپیما است، چرا که در هواپیما، اگر فردی احتیاج اورژانسی به امکانات پزشکی داشته باشد، راحت تر و سریع تر، می توانند با فرود اضطراری، فرد را به اورژانس یا بیمارستان برسانند. این در صورتی است که چنین امکانی در کشتی وجود ندارد.
هزینه های سفر با کشتی به دبی
همان طور که گفتیم، هزینه سفر با کشتی به دبی، بسیار کمتر از دیگر روش ها است. هزینه رفت وبرگشت به دبی با کشتی، معمولاً بیشتر از 6 میلیون تومان نمی گردد. البته توجه داشته باشید، که این فقط هزینه بلیط کشتی است. برای سفر به دبی، باید هزینه های دیگری نیز پرداخت کنید. یکی از این هزینه ها، هزینه های اخذ ویزا است. هزینه دیگری که باید پرداخت کنید، هزینه رفتن به بندر خصوص و نظر بعلاوه هزینه های اقامت در دبی است. اما در کل می توان گفت که با سفر با کشتی به دبی در هزینه های خود، صرفه جویی نموده اید.
ویزای دبی
برای رفتن به دبی، احتیاج به گرفتن ویزا دارید و این مسئله ربطی به مسیری که انتخاب می کنید، ندارد، اما برای گرفتن ویزا، لازم نیست که سخت گیری های کشورهای دیگر را تحمل کنید و این ویزا به صورت آنلاین صادر می گردد. تنها باید هزینه های آن را پرداخت نموده و مدارک خود را به به دقت بارگذاری کنید.
چگونه بلیط کشتی برای سفر به دبی را تهیه کنیم؟
برترین و راحت ترین راه، برای خرید بلیط سفر با کشتی به دبی، مراجعه به مجموعه های خدمات مسافرتی است، اما اگر قصد دارید که خودتان این کار را انجام دهید، باید نخست در پی شرکت های کشتیرانی باشید. شرکت کشتیرانی معتبری را پیدا کنید و باتوجه به اهداف و بودجه، بلیط خود را تهیه کنید.
بیشتر شرکت ها، امکان خرید بلیط آنلاین حضوری و تلفنی را فراهم نموده اند. از مسیرها و برنامه ها نیز آگاه باشید و به خوبی برنامه ریزی کنید، تا به موقع به کشتی برسید. بعلاوه باید چند ساعت قبل از حرکت کشتی در بندر حضور داشته باشید. برای این کار بهتر است که 4 ساعت پیش از زمان حرکت کشتی در بندر حضور یابید، تا به مسئله ای بر نخورید.
چه کسانی، نباید با کشتی به دبی بروند؟
سفر با کشتی به دبی، شاید تجربه جالبی باشد، اما بعضی از افراد، ممکن است، که از سفر رفتن با کشتی لذت نبرند و برایشان طاقت فرسا باشد. اگر شرایط زیر را دارید، بهتر است، که با کشتی سفر نکنید:
- بیماری خاصی دارید و ممکن است که به یاری پزشکی احتیاج پیدا کنید. همان طور که گفته شد، در کشتی امکانات پزشکی وجود ندارد و یا امکانات پزشکی بسیار محدود است و بعلاوه امکان برگشت به مبدأ وجود ندارد.
- اگر فرد سالمند یا بچه کوچک همراهتان است، این سفر به علت طولانی بودن آن، برای این افراد خسته نماینده خواهد بود.
- اگر می خواهید در تابستان به دبی بروید، حتماً شرایط آب و هوایی را در نظر بگیرید، چرا که در تابستان، روی آب هوای بسیار گرمی حاکم است و این امر برای ساعت های طولانی، می تواند آزاردهنده باشد .
- از آنجایی که احتمال تغییر در برنامه سفر وجود دارد و کشتی ها محتمل است تأخیر نمایند، اگر حوصله تأخیر در برنامه ها را ندارید، این سفر مناسب شما نیست.
نکات مهم سفر با کشتی به دبی
در انتها به بیان چند نکته مهم، برای سفر با کشتی به دبی اشاره می کنیم:
- حتماً قرص ضد تهوع همراه خود داشته باشید، حتی اگر سابقه دریازدگی ندارید و یا دریازده نمی شوید.
- حداقل 3 ساعت پیش از حرکت، در بندر حضور داشته باشید.
- احتیاجی به بردن مواد غذایی با خود ندارید. معمولاً کشتی ها، رستوران و فروشگاه دارند.
- روی چمدان ها و وسایلتان برچسب بار مسافرتی بزنید.
- اگر در فصول سرد سال سفر می کنید، با خود لباس های گرم و پتو ببرید.
- احتیاط پیشه کنید و توصیه های ایمنی کارکنان کشتی را جدی بگیرید.
سخن انتهای
سفر با کشتی به دبی، انتخاب بسیاری از افراد است و این سفر می تواند تجربه ای بی نظیر را برای افراد به وجود بیاورد. در ایران 3 مسیر برای رفتن با کشتی به دبی وجود دارد، می توان از بندر لنگه و یا کیش مستقیم به دبی رفت. بعلاوه مسیر دیگر سفر با کشتی به دبی، از بندرعباس به شارجه و پس از آن سفر زمینی به دبی است. این نکته را نیز از قلم نیاندازید که برای رفتن به دبی، احتیاج است که ویزا تهیه کنید. در این مقاله از خبرنگاران ، به بیان تمام آنچه که باید، درباره سفر با کشتی به دبی بدانید، پرداختیم. امید است که مفید واقع گردد!
سؤالات متداول
1.هزینه بلیط کشتی به دبی چقدر است؟
هزینه سفر با کشتی به دبی، بسیار کمتر از دیگر روش ها است. هزینه رفت وبرگشت به دبی با کشتی، معمولاً بیشتر از 6 میلیون تومان نمی گردد. البته توجه داشته باشید که این فقط هزینه بلیط کشتی است. برای سفر به دبی، باید هزینه های دیگری نیز پرداخت کنید.
2.از کدام بنادر می توان به دبی سفر کرد؟
در ایران 3 مسیر برای رفتن با کشتی به دبی وجود دارد، می توان از بندر لنگه و یا کیش مستقیم به دبی رفت. بعلاوه مسیر دیگر سفر با کشتی به دبی، از بندرعباس به شارجه و پس از آن سفر زمینی به دبی است.
منبع: الی گشت