دستور پخت املت تایلندی

به گزارش چه خبر آنلاین، در گزارش زیر دستور پخت املت تایلندی را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت املت تایلندی

با تور لحظه آخری تایلند از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستور پخت املت تایلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

تخم مرغ 6 عدد

روغن ماهی 1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ نموده 225 گرم

روغن 3 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

پیاز کوچک 1 عدد خرد شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

گوجه فرنگی 1 عدد

گشهم خرد شده 1 قاشق غذاخوری

ابتدا تخم مرغ ها را در روغن ماهی به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت چرخ نموده را به آن بیافزایید. سیر و پیاز را هم به مواد افزوده و تفت دهید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. برای تزئین می توانید از گشهم یا حلقه های خیار و گوجه فرنگی بهره ببرید.

منبع:تبیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 شهریور 1400 بروزرسانی: 5 شهریور 1400 گردآورنده: chekhabaronline.ir شناسه مطلب: 980

به "دستور پخت املت تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت املت تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید